Om oss
SiteLock

Vår historie

Skikkelig catering ble etablert i Moss 24. januar 2019 av Stian Moen og Patrik Schoning.


Med Patriks omfattende kunnskap om servering og drikke. Kombinert med Stians mangeårige kunnskap om mat vil vi være en skikkelig håndverksbedrift som leverer totalpakker innen mat, drikke og eventer.


Vi skal være en mesterbedrift som setter håndverk og kvalitet i første rekke. Med bruk av gode råvarer og omfattende fagkunnskap skaper vi gode mat og drikkeopplevelser skreddersydd etter våre kunders behov.

Personene bak konseptet

Patrik SchoningPatrik kommer fra Västervik, Sverige. Han begynte i restaurantbransjen 1998 og har arbeidet innen hotell og restaurant siden det, med et unntak av 1 år på Handelshøyskolen BI der han studerte bedriftsøkonomi og 1,5 år på en Bar- og Restaurantsjefsutdannelse. Patrik er utdannet vinkelner og dyrker en lidenskap i å finne perfekte mat- og drikkekombinasjoner. Han har internasjonal erfaring fra både Spania og Sør Afrika og i Norge har man kunnet se ham på blant annet Theatercaféen og Son Spa. Patrik kommer sist fra en stilling som Food & Beverage Manager på The Well der han bygde opp alle mat- og drikkekonsepter. Patrik er også eier og daglig leder av restauranten Onkel blå i Moss.

Stian MoenStian Moen fra Moss er utdannet kokkemester og har jobbet i bransjen i godt over ett tiår. Han har erfaring innenfor det meste yrket har å by på. Etter endt læretid på Theatercafeen har han jobbet for blant annet Restaurant Oro og en rekke andre bedrifter. Han er innehaver av World Masterchefs Societys - Order of Merit og har en rekke utmerkelser og meritter bak seg. Han brenner for ærlig mat laget av gode råvarer og tilberedt med kjærlighet for god mat. Moen har utgitt kokeboken Skikkelig Mat og driver også firmaet Skikkelig måltid med Stian Moen.

SKIKKELIG CATERING

© Copyright 2019

Skikkelig Catering 

All Rights Reserved

 

Org.nr.: 922 245 851

Fortell dine venner om oss

 

KONTAKT OSS

 

Telefon: +47 40 64 06 59

E-post: Post@skikkeligcatering.no

Besøksadresse:


Dronningens gate 24 a

1530 Moss, Norge